Забавление

Стани звезда в Игра на Тронове

01 Aug 2017

Снимай се с легендарния трон в Sofia Ring Mall и спечели лична среща с участници от сериала

 

 

„Тронът е тук!”, ще възкликне еуфорично всеки фен на най-гледания сериал в света, ако посети Sofia Ring Mall в следващия месец. До 20.08 железният трон от “Игра на тронове“ ще стои величествено насред мола, приканващ посетителите за снимки. А един кадър, освен в герой от “Игра на тронове“, ще превърне двама в истински щастливци, осигурявайки им лична среща с актьори от сериала, които ще пристигнат в България!

 

 

Всеки, който си направи снимка с Железният трон в Sofia Ring Mall, и я качи под специалния за играта пост на официалната фейсбук страница на мола, участва в томбола с уникални награди – 2 броя Meet & Greet ултра билети за среща с герои от култовия сериал на HBO, фенски постери с героите и награди от Pulsar. Първото потвърдено име на актьор, който ще дойде в България, е на Том Влашиха, изиграл една от ключовите роли - тази на The Faceless Man.

Ексклузивното присъствие на железния трон от сериала „Игра на тронове“ затвърждават мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

 

Обратно към новини