Sofia Fun Fest

Важи до 24 Sep 2017

Sofia Fun Fest се завръща!

Работилнички за изобразителни и приложни изкуства, танци, пеене, спорт, театър, роботика и още много забавления ви очакват на 23 и 24 септември в Sofia Ring Mall

 

Най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година с още по-интересна програма за малки и големи.

 

Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички за различни изобразителни и приложни изкуства в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разгърнат възможности за много спортни занимания на затворения за целта VIP паркинг. В рамките на двата фестивални дни – на 23 и 24 септември, всяко дете ще може да се запознае с различни видове спортни дейности и форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство.

Поради огромния интерес към събитието през изминалите години, тази ще увеличим броя на арт работилниците, в които децата могат да се включат, както и да вземат участие в пленери. Гарантираме ви, че ритмите на различните видове танци ще ви накарат и вие да заиграете редом с танцьорите и малчуганите. В специален уъркшоп ще можете да научите и много танцови стъпки.

Децата ще могат да участват и в уроци по тенис, спортна гимнастика, футбол, да се включат в демонстрации на спорта MTB и бойни изкуства. Тази година в Sofia Fun Fest ще се включат и школи, които предлагат занимания по екстремни спортове, роботика и други впечатляващи спортове за всички деца и юноши. Предвидили сме забавления с велосипеди. Подготвили сме и много други изненади.

По време на феста в Sofia Ring Mall ще поднесем на малчуганите и родителите им истинско забавление и пълноценни съвместни занимания. По този начин цялото семейство ще научи повече и ще може да се запознае отблизо със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват.

Очаквайте и специалното звездно участие на Sofia Fun Fest! Кои знаменитости ще се включат в любимия детски фест, предстои да разберете съвсем скоро!

Sofia Fun Fest затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Всички подробности за събитието: https://www.facebook.com/events/208736192994285/

 

Разгледайте и официалния сайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/

Обратно към събития