ИКЕА
Sofia Ring Mall е първата и единствена търговска дестинация в България, включваща напълно интегриран магазин от световно известната мебелна верига ИКЕА, който привлича множество посетители както от София така и от други близки градове. ИКЕА отвори врати през септември 2011 и предлага голяма гама от продукти за дома на площ от близо 30,000 кв.м. В момента ИКЕА е лидер на пазара за мебели в България.
Колиърс Интернешънъл
Colliers international е третата по големина търговска фирма предлагаща услуги в областта на недвижимите имоти, разполагаща с 12,500 професионалисти в над 500 офиса разпръснати 61 страни. Компанията работи в България от 1991г. и се е наложила като неоспорим лидер на пазара предлагайки богат набор от услуги на търсещите и предлагащите имоти, както и на инвеститори. Услугите включват брокерски услуги, управление на имоти, инвестиционни и оценителки услуги, маркетинг и правни консултации и др. Към настоящия момент Colliers представлява някои от най-добрите, иновативни и професионално планирани проекта във всички сегменти на недвижимите имоти, включая жилищни, търговски, офис и индустриални площи. Colliers е ексклузивен консултант по отдаването на площи и маркетинг консултации за проекта Sofia Ring Mall.
L35
L35 е международно архитектурно бюро с офиси в Барселона, Мадрид, Париж и Женева. Основана през 1967 година в Барселона, понастоящем фирмата разполага с екип от 100 души, управляван от 15 партньори и 17 сътрудници. Основната им цел е достигането на върхови постижения в архитектурния дизайн от гледна точка на творческото многообразие и свободата. В състоящата се от повече от 20 националности група се съчетават опит, младост и талант,а работата им обхваща почти всички видове архитектурни форми и се базира на комуникацията с клиента с цел реализиране на идеите му в контекста и околната среда, където идеите са движещата сила зад проекта.