9 юни: PET FEST

Важи до 09 Jun 2019

Всичко ново и полезно за твоя четириног приятел – на 9 юни в Sofia Ring Mall!

Станалият вече традиционен и любим на всички Pet Fest и тази година ще събере на едно място домашни любимци, техните стопани, инструктори и още много специалисти, компании и фирми, предлагащи стоки и услуги за животни. Програмата включва демонстрации на обучения на четириноги, информация за правилното хранене на котки и кучета, беседи за ранна профилактика на болести, изнесен урок от представители на „училище за кутрета“ и мн. др.

На 9 юни в Sofia Ring Mall посетителите на Pet Fest ще могат да обновят своите познания, свързани с правилното отглеждане и възпитание на четириногите им любимци на амфитеатъра в следните времеви интервали:

 

11:00-11:20  - Демонстрация на обучение на куче – Венци Дачевски

11:30-12:00  - Интересни факти за кръвните групи, кръвопреливането и кръводаряването при кучетата – д-р Михайлова

12:00-13:00  - Обедна почивка

13:00-13:30  - Демонстрация на „Група за спасяване с кучета“ на ПСС към БЧК

14:00-14:30  - Ранна профилактика на ставни заболявания при кучета – д-р В. Кирилов

14:30-15:00  - Адаптирано хранене на подрастващи котки и кучета (или какво е важно да знаем за храненето от самото начало) – д-р Славена Буюклиева

15:10-15:55  - Демонстрация на „Аджилити клуб България“

16:15-17:00  - Училище за кутрета (или защо е толкова важно да започнеш обучението от най-ранна възраст) – представяне на CityDogs

 

А на вътрешната сцена всички любители на котки ще могат да разгледат подбрани породи и да се информират за различни новости.

Всички фенове и стопани на най-добрите приятели на човека са добре дошли на Pet Fest. Освен приятни и полезни срещи и емоции, ги очакват и специални отстъпки от прегледите в клиниката за домашни любимци в мола - Zoocenter Pet Hotel SPA & Clinic. На самия ден тя ще е с отворени врати за всеки желаещ да я разгледа и да се запознае с услугите, които предлагат.

Елате и се забавлявайте с вашите домашни любимци!

Събитието се организира в партньорство с Royal Canin, Mars и Rainbow.

Обратно към събития