English Home

0887 292 742

"English Home" е лидер в областта на луксозния домашен текстил и аксесоари за дома. Компанията е създадена през 2008 година, а централа ни се намира в Истанбул, Турция. В момента разполагаме  с над 180 магазина на територията на Турция, Украйна, Кипър, Азербайджан, Албания, Ирак и разбира се България. Всички наши магазини  се отличават с изискан интериор и прекрасен аранжимент. Концепцията ни е вдъхновена от британския "кънтри" стил, както и съчетания от пастелни тонове и изящни флорални мотиви, характерни за ориенталската култура. Моделите ни са в три основни линии: сватбени продукти и аксесоари;
 изискана луксозна линия ;
 ежедневна линия, подходяща за всеки дом. Ние предлагаме решение за всеки клиент, който иска да превърне дома си в уютно, стилно и комфортно място. Това е възможно благодарение на предлагането от нас огромно разнообразие от продукти и аксесоари, отличаващи се с изключително високо качество и достъпни цени. Това, което ни отличава от останалите, е комбинацията от класическа визия, нежни цветови композиции, висококачествени материали и изключително клиентско обслужване. Нашата мисия:
 Да направим света едно по-красиво място с нашите продукти, за да се почувстват клиентите ни като у дома си, дори когато не са! Нашето мото: Нашият дом е и ваш дом! Добре дошли у дома!

Посети сайта

Потърси обект на етаж

3
2
1
M
0
-1

Подобни магазини

Бенжамин Мур Пейнтс България
Cook & Home
Dormeo Home
Mr.Bricolage
Явор
Jysk
Feydom
Ralica
Roxyma Dream
Бохемия
Bed, Bath and Table