Jysk

Jysk

02 42 32 355

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа, с годишен оборот от над 2,5 млрд. евро. Групата притежава повече от 2400 магазина в 47 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 21 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно, компанията отваря и първия си магазин в Германия.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава магазини на територията на страната в следните градове: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград, Варна и Пазарджик.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 3 милиона матраци и повече от 8 милиона възглавници всяка година. Но това не е всичко. Предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

Посети сайта

Потърси обект на етаж

3
2
1
M
0
-1

Подобни магазини

Бенжамин Мур Пейнтс България
Cook & Home
Dormeo Home
English Home
Mr.Bricolage
Явор
Feydom
Ralica
Roxyma Dream
Бохемия
Bed, Bath and Table